Nu är jag hemma i Luleå igen efter drygt två veckor hemma hos mina föräldrar. Jag har för det mesta jobbat på Kvarnen i Skråmträsk, men har även hunnit med att gå på sommarteater på Nordanå, vävt en matta, ätit god mat, firat syster som tagit arkivarie-examen, njutit av trädgården och mammas alla fina blommor och spelat en massa sällskapsspel med hela familjen. Hann ta lite bilder på den lediga tiden. Den gröna kaninen virkade jag till mitt kusinbarn Isabella som precis fyllt 1 år, jag tror att den heter Ninnéa. Är så nöjd att jag hann klart med mattan i tid och nu kan jag knappt vänta tills väven klipps ned och mattan kan levereras hit!

2 kommentarer till “Två veckor”

  1. Emma Axelsson skriver:

    Oj oj oj, titta va fint och gott! Vad skoj med mattan, minns att det var skoj att väva i skolan som barn. lyx att du har tillgång till en vävstol!

    • linneafagertun skriver:

      Ja, känns väldigt lyxigt! Min mamma är riktigt duktig på att väva och jag är så tacksam att hon tog sig tid att visa hur jag skulle göra för att det ska bli bra! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *