Det blir inte alltid som man tänkt sig. Igår hade jag planerat att städa, pyssla, fota och lägga upp lite inlägg här. Istället spenderade jag i princip hela dagen på sjukhuset. Har tydligen gått omkring med diabetes (typ 1) ett tag utan att veta om det. Så nu har jag mycket att lära mig…

Återkommer senare idag med lite av det jag hann pyssla med i förrgår och tänker fortsätta med idag.

4 kommentarer till “Så kan det gå.”

 1. Nämen oj! Det måste bli en jätteomställning och en massa nya saker att tänka på. Otäckt att ha haft diabetes utan att ha vetat om det. Hur märkte du det?

  Kram Johanna

 2. linneafagertun skriver:

  Ja, nu är det bara att strukturera upp mitt liv lite, hehe. Hade ingen aning, var på vårdcentralen för en kontroll och de märkte det där och skickade mig till sjukhuset. Hade ingen aning om det egentligen, lite av en chock kan man säga. Men, bara att göra det bästa av situationen. =)

 3. Carolina skriver:

  Usch då! Det var inget roligt besked! Kram!

 4. linneafagertun skriver:

  Nä, men inte mycket att göra något åt (förutom att ta sitt insulin ;P)
  Tack för kommentaren, blir så glad av alla fina kommentarer.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *