Är nästan helt klar med alla julklappar nu, tror jag…

Tänkte att jag kunde tipsa er om lite att ge till era nära och kära om det är lite klurigt.

 • Något du gjort själv uppskattas alltid, personligt och dessutom bra för din egen plånbok. Till exempel kan du sticka ett par vantar, virka en filt, sticka en halsduk, baka bröd, gör eget godis eller göra ett smycke.
 • Idag bränner vi inte skivor eller spelar in på kassett (tyvärr) – så gör en spotifylista med låtar som varit viktiga i er vänskap och kärlek.
 • Om du gillar att rita och skapa – gör ett porträtt eller collage och rama in eller måla på en canvastavla.
 • Och det allra bästa tipset (tycker jag i alla fall), stöd unicef och köp något ur deras gåvoshop. Medicin, vätskeersättning, näringspulver, myggnät m.m finns att köpa. Perfekt till jul att ge till de som behöver det mest. Du får ett gåvobevis att ge bort. Denna present är så viktig och uppskattas varje gång!

Dessa två canvastavlor hänger ovanför soffan i vardagsrummet. Gjorde dessa för något år sedan tror jag. Porträttet på finaste Daniel och mig själv gav jag till Daniel på en av våra årsdagar.

3 kommentarer till “Julklappstips”

 1. Vicky skriver:

  skor för alltid helt enkelt. <3
  har hela fjorton stycken faktiskt! den på vristen som syns lite på skobilderna är en text från låten "dancing" av elisa. det står "music's the reason why i know time still exists".

 2. Vicky skriver:

  tack! tatueringar är nästan lika beroendeframkallande som skoköpande alltså.

 3. Nina skriver:

  Fina canvas! Sådana är ju till exempel jättebra som present!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *